Rólam

Kovácsevics BarbaraKovácsevics Barbara vagyok, egy kisiskolás fiú és egy pöttöm lányka  anyukája.

Mindig is érdekelt a varrás, ruhatervezés de tanulni sosem tanultam (még), csak hobbi szinten varrogattam ezt azt. Kislánykoromban az anyukám segítségével kézzel varrtam ruhákat a Barbie-mnak kisebb nagyobb sikerrel, de végül mindig nagyon büszke voltam magamra és az elkészült ruhadarabra. Aztán később persze előkerült a varrógép is és saját részre készített darabok is születtek.

Kislányom születése után – gondolván, hogy egyszer eljön a barbizós korszak – keresgéltem szabásminták és ehhez kapcsolódó varrás segédletek után, de egy két varrós oldalt és a hozzám hasonlóan keresgélő anyukák fórumozását leszámítva nem találtam számomra megfelelőt.

Így jött az ötlet, hogy a barbie ruhák készítésében segítséget nyújtsak.

Úgy gondolom, hogy az anyukák fontos feladata saját tudásuk átadása is a gyermekük szeretetteljes nevelésén, védelmezésen túl. Ezért célom, hogy a barbie ruhakészítő csomagokkal a kislányaink a mi segítségünkkel belekóstolhassanak a varrás, alkotás örömébe és még ha aprókat is de sikereket érjenek el, kiélhessék kreativitásukat, fejlesszék kézügyességüket. Minden megalkotott darabra büszkék lehetünk, lehet velük dicsekedni az oviban vagy az iskolában! 🙂

Az így együtt  eltöltött idő remek kikapcsolódást is jelent!

Örömmel venném, ha az elkészült darabokat lefotóznátok és elküldenétek nekem, hogy kitehessem az oldalra inspirációként!

Email: info@barbibutik.hu

Sok sikert és örömöt kívánok az alkotáshoz!

Barbara

One thought on “Rólam

  1. Pingback: szabásminta szerkesztő tanfolyam | Barbibutik